Project 4: Colinton major project

We began work on this extensive residential build once lockdown restrictions eased.  Set in Colinton, one of Edinburgh’s most exclusive neighbourhoods, the project is centred around an existing property, which has been stripped back to bare bones before being completely remodelled. 

The remodelled two-storey property will include stone-panelled cladding, with floor-to-ceiling cantilevered glass frames to create a spacious, open-plan environment.  An exclusively handmade Blackwell Company kitchen will feature, alongside our bespoke handmade furniture. 

This main house design will be reflected in the construction of a double-story contemporary home office, and the extensive gardens will include a swimming pool, astro turf pitch and an outdoor dining and seating area built around a pizza oven – sure to be the scene of many memorable evenings with friends.

< Previous | Next >